Om oss og våre verdier


Våre 5 kjerneverdier   1. De smarte og praktiske funnene

Vi jobber hele tiden med å finne produkter til ditt hjem som er smarte og praktiske. Disse funnene finnes i en perfekt balanse mellom nytenkning, kostnad og design.
Måten vi forsøker å holde prisene lave på, er gjennom en målrettet innkjøpsstrategi hvor vi jobber for å utelate unødvendige mellomledd.


  1. En kreativ innkjøpsprosess

Vi har et innkjøpsteam bestående av både designere og selgere, noe som gir oss en fordel når det kommer til å velge produkter til nettbutikken. Vi har på den ene siden alltid det estetiske og funksjonelle i tankene, og på den andre siden kunnskap om hva som vil selge og hvorfor. Vi jobber hver dag for å inspirere deg med våre smarte, funksjonelle og lekre produkter.


3. Moderne hjem
Vi jobber for å opprettholde en moderne nettbutikk med de hotteste produktene til ditt hjem. Vi fornyer oss stadig, og tar inn nye produkter som vi tror og håper kommer til å fange den moderne og trendy målgruppen. Vi ønsker å kunne tilby dere alt dere måtte trenge. Vi har derfor et spredt sortiment som inneholder produkter til både deg, dine barn, ditt hjem og dine kjæledyr.


  1. Glede i skjønnhet og estetikk 

Hos Moderne Liv finner vi stor glede i estetiske produkter. Det skal ikke gå på bekostning av funksjonalitet, men skjønnhet er for oss viktig. Vi mener at skjønnheten er å finne i detaljene, derfor er material- og fargevalg alltid i fokus hos oss i innkjøpsprosessen, og vi mener at det å være omringet av vakre ting kan bringe mye glede til hverdagen.


5. Den hyggelige kjøpsopplevelsen
For oss er det viktig at din kjøpsopplevelse er så god som den kan være! Vi jobber for å opprettholde en ryddig og oversiktlig nettbutikk med smarte, praktiske og ikke minst moderne produkter. For oss er det viktig med god kundeservice, så vi har selvfølgelig (.... noe om frakt, retur, åpent kjøp etc). Ta kontakt med oss på post@moderneliv.no om du lurer på noe.