Frakt og levering

Vår leveringstid varierer etter hvilken fraktmetode du velger ved utsjekk.

  • Standard: 10-14 virkedager over 499 kr (gratis frakt)
  • Standard: 10-14 virkedager under 499kr (39 kr)
  • Ekspress: 3-8 virkedager (199 kr)
  • Frakt (overvekt): 15-28 virkedager (gratis frakt)

Leveringstiden regnes fra dagen etter at du la inn bestillingen, forutsatt at vi har varen på lager.

Hvor blir pakken min levert?
Sendinger kan bli levert til pakke i postkasse eller hentested.

Hvordan sender jeg i retur?
Dersom du ønsker å returnere din bestilling, må du ta kontakt med vår kundeservice eller skrive en forklaring om returårsak og legge ved pakken når du returnerer.

Kundeservice må kontaktes før en vare sendes i retur.

Returadresse: Norge, Steinkjer.

Bedrifts adresse: Sami Invest LLC, 1309 Coffen Ave Ste 1200 , Sheridan WY 82801.

This site is owned and operated by: Sami Invest LLC

Email: post@moderneliv.no

Frakt må dekkes av deg. P.S: Husk å send varen i retur med sporingsnummer.

Vilkår for retur av vare
For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Det vil si i originalemballasje, med alle merkelapper hengende på, uten lukt eller merker. 

Dersom du returnerer en brukt vare, vurderer vi varens verdireduksjon, og tilbakebetaler varens brukte verdi. En vare uten originalemballasje, merkelapper eller med lukt/merker vil anses som brukt og hele beløpet vil ikke være kvalifisert for tilbakebetaling. Kunden må selv dekke returkostnaden.

Uavhentede bestillinger
Vi forbeholder oss retten til å debitere kostnadene for den håndteringen som oppstår når en pakke ikke blir hentet (returfrakt, ekspedisjonskostnad osv.). Derfor tar vi ut en avgift på 499kr dersom pakken ikke hentes ut. Forsendelsen ligger på posten i 14 dager før den returneres til oss. Observer derfor at dersom du angrer et kjøp og vil returnere varen må du først hente ut pakken og deretter returnere. Pakker som ikke blir hentet ut regnes ikke innenfor angreretten.

OBS: For å unngå at varen blir sendt feil eller ikke levert av postbud er det viktig at du legger inn riktig navn, adresse og postnummer når du bestiller. Det er også viktig at postkassen er merket med samme navn som i bestillingen.  

Når får jeg tilbakebetaling for min retur?
Vi jobber hardt for å behandle din retur i løpet av 2-4 dager etter vi har mottatt pakken tilbake til oss. Ved retur tilbakebetales pengene til samme betalingsmetode du benyttet deg av ved bestilling.

Fra den dagen du mottar bekreftelse på mottatt retur med returbeløp vil Stripe tilbakebetale til ditt bankkort/bankkonto i løpet av 10 virkedager, hos PayPal vil du ha returbeløp tilgjengelig på din PayPal konto i løpet av 1-2 virkedag, mens hos Klarna vil du få returbeløpet kreditert din Klarna faktura i løpet av 1-2 virkedager.