Våre beste tips for en vellykket vin- og cocktail-aften

Våre beste tips for en vellykket vin- og cocktail-aften

by Sara H

Ønsker du å invitere til en hyggelig vinkveld hjemme hos deg, eller varte opp med noen stilige cocktails? Her kan du få gode tips til hvordan du kan få til en vellykket aften med hjelp av produkter fra Moderne liv. Nå kan du samle vennegjengen, eller en gjeng kollegaer på en hyggelig kveld hjemme hos deg med våre produkter for vin, champagne og cocktails.

Tips 1: Bruk en skikkelig cocktailshaker

Ved å bruke en cocktailshaker til å lage drinker, vil du kunne få blandet sammen smakene på et profesjonelt vis, få pisket skum som skal være på enkelte cocktails og få drinken iskald ved å shake den med isbiter. Våre cocktail shakers kommer i fire ulike lekre farger, og vil se stilig ut men du står å mixer drinker som en bartender. 

Se våre vakre cocktailshakere her 

 

Tips 2: Bruk et jiggermål / målebeger for mer nøyaktige mål

Et jiggermål eller en målebeger er et supert måleverktøy for å få nøyaktig riktige blandingsforhold i drinken din. Ved konkrete måleforhold vil du ha større suksess i drinklagingen din, og du vil sørge for at du kan lage den samme drinken om og om igjen. Dette målebegeret har to ender med forskjellig volum. Den ene siden rommer 30 ml og den andre 60 ml.

Kjøp vårt jiggermål/målebeger her

 

Tips 3: Server drinkene i passende kopper eller krus

Du topper kvelden med å servere de ferdige drinkene på et lekkert vis, og med våre Moscow Mule krus i stilige farger, eller våre drink-kopper i rustfritt stål ser drinkene dine virkelig profesjonelle ut!

Se våre lekre Moscow Mule krus her 
Drinkkopper i rustfritt stål i ulike størrelser finner du her  

 

Tips 4: Ta vare på restene av vin eller champagne med denne geniale korken

Med en vakuumkork til vin- eller champagneflaske kan du enkelt ta vare på restene etter kvelden, uten at vinen blir korka, ødelagt eller mister boblene. Denne er helt super om du skal bruke litt prosecco i en drink, eller litt rødvin i en sangria, og ikke skal bruke restene samme kveld. Disse finnes i to varianter, én for vinflasker og én for champagneflasker.

Vakuumkork for vin- eller champagneflaske finner du her