Praktiske produkter for deg som alltid er i farta, og har en travel hverdag

Praktiske produkter for deg som alltid er i farta, og har en travel hverdag

by Sara H

For travle småbarnsforeldre, studenter og elever, eller deg med full kalender til en hver tid, kan det bli knapt med tid mellom slagene noen ganger. Vi i Moderne liv verdsetter smarte og praktiske løsninger slik at du skal få en enklere hverdag - og dette med en moderne og stilig look. Moderne liv har en rekke produkter som vil hjelpe i en hektisk hverdag, slik at du slipper å bortprioritere ting du egentlig ville prioritert tid på. 

Les også: Få en enklere hverdag med våre geniale kjøkkenprodukter   

1. Våre oppladbare, bærbare smoothieblendere!


Vi har et utvalg av smoothieblendere med innebygd oppladbart batteri, slik at du kan ta den med deg hvor som helst. Dette betyr at du kan lage deg frisk smoothie på skolen eller jobb, i parken på piknik, på bussen til et sted eller rett etter trening. Disse kan brukes til å lage ulike smoothier, milkshakes, protein-shakes eller til å piske/røre sammen annen væske. Disse er geniale for deg som er på farta, men likevel vil unne deg et sunt og friskt mellommåltid!


Se hele vårt utvalg av oppladbare blendere her 

2. Termoflasker som holder drikken din enten kald eller varm hele dagen!

Våre termoflasker i lekkert stilrent design holder drikken din varm eller kald hele dagen! Disse er perfekte på varme sommerdager da det bare er å fylle oppi valgfri kald drikke på morgenen, så holder den temperaturen gjennom hele dagen. Samme for varme drikker; fyll opp med kaffe, te, kakao eller annen varm drikke og ta med deg på tur, til skole eller jobb og nyt varm drikke hele dagen. Disse er både dekorative og praktiske, og kan rengjøres superlett.


Se hele utvalget av termos/ termoflaske her 

 3. Miljøvennlige kaffekopper i stål og hardplast for flergangsbruk

Disse fine kaffekoppene er akkurat som de du får hvis du kjøper deg en "take-away kaffe" på en café - bare at disse er laget av rustfritt stål og hardplast, og kan brukes om og om igjen. Disse er derfor mye mer miljøvennlig enn engangskoppene man får på café. Her kan du spare både miljøet og penger, da du enten kan ta med deg kaffe hjemmefra eller be om café-kaffe i din gjenbrukskopp! Disse kan enkelt rengjøres ved å skylle dem i vann eller i oppvaskmaskin.

Her finner du miljøvennlig flergangs kaffekopp

4. Miljøvennlig shaker

Denne shakeren er miljøvennlig, lett i vekt og enkel å ha med seg rundt. Velg mellom 4 lekre pastellfarger. Denne er perfekt å ha med seg på bussen eller på reise. Også super til trening. 

Her finner du våre miljøvennlige shakere