Få en enklere hverdag med våre geniale kjøkkenprodukter

Få en enklere hverdag med våre geniale kjøkkenprodukter

by Sara H

Vi tilbringer ofte store deler av dagen på kjøkkenet for å tilberede mat. Det tar også ofte mye lengre tid om man skal prioritere å lage skikkelig sunn og god mat fra bunnen av, enn enklere løsninger som ferdigmat eller halvfabrikerte matvarer som ikke er fullt så sunne og bra for helsa. Med våre tidsbesparende produkter for kjøkken og matlaging kan du enkelt lage sunn og god mat fra bunnen av, uten at det skal ta ekstra tid.

Her får du noen eksempler over produkter vi i Moderne Liv har, som vil bidra til at du får en enklere hverdag

1. Salatkutter / grønnsakskutter med skjærefjøl og sil

Vår salatkutter er et praktisk redskap som holder grønnsakene på plass slik at du enkelt og trygt kan kutte opp salat. Skålen kan brukes som en sil til å vaske salaten, og sokkelen brukes som et skjærebrett. Denne effektiviserer oppkuttingsprosessen, og alt holder seg på plass hele tiden, slik at du slipper at alt faller utover hele benken.

Kjøp din Salatkutter her

2. Easydicer grønnsakskutter

Easydicer grønnsakskutter er et multifunksjonelt kjøkkenredskap som raskt og enkelt kutter i terninger, skiver, rasper opp - alt etter hva du ønsker. Den har alt du trenger for å kutte alle slags grønnsaker, frukt og salater med sine 7 utskiftbare innsatser. De 7 innsatsene inkluderer to forskjellige knivblader og og to spiralblader, noe som gir deg muligheten til å skjære frukt og grønt i mange varianter.

Kjøp din Easydicer grønnsakskutter her

3. Skjærebrett med dørslag / sil

Dette smarte skjærebrettet kommer også med et dørslag/sil du kan bruke mens du kutter, eller så kan du også bruke det som oppbevaringskurv. Så praktisk! Skjærebrettet har en matt overflate som gjør at den er veldig lett å rengjøre. Dørsilen kan foldes sammen og tar derfor veldig lite plass, og er enkel å oppbevare. 

Kjøp ditt skjærebrett med dørslag/sil her 

4. Easyslicer - roterende rivjern. Perfekt for rasping av ost, gulrot eller kverning av nøtter

Med en Easycutter kan du raskt og enkelt skive agurkskiver, raspe ost til taco eller pizza, raspe gulrot eller kverne mandler raskere enn noen gang. Dette roterende rivjernet har en sugekopp i bunn slik at den står stødig og helt i ro på kjøkkenbenken, med en sveiv som roterer knivbladene rundt. Dette er en bestselger - av god grunn!

Kjøp din Easycutter - roterende rivjern her

5. Komplett multifunksjonell grønnsakskutter

Denne komplette multifunksjonelle grønnsakskutteren er perfekt for matlaging som involverer mye kutting av grønnsaker. Denne grønnsakskutteren inneholder serveringsbolle, sil for å effektivt kunne skylle grønnsakene, 6 utskiftbare knivblader, en potetskreller/gulrotskreller og en håndbeskyttende beholder som benyttes for å ikke skjære fingrene ved bruk av de skarpe knivene.

Kjøp din multifunksjonellr grønnsakskutter her

6. Smartcut grønnsakskutter

Lei av å finhakke grønnsaker? Da bør du investere i denne lille saken. Smartcut grønnsakskutter finhakker alt av grønnsaker for deg, i et imponerende tempo. Grønnsakskutteren har en kapasitet på ca 500 ml, og passer perfekt til å finhakke løk og hvitløk, urter, chili og mye mer. Knivbladene er av god kvalitet og av rustfritt stål, og kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Kjøp din Smartcut grønnsakskutter her