INTERIØRDESIGNERENS KJØKKENFAVORITTER

INTERIØRDESIGNERENS KJØKKENFAVORITTER

by Sara H

Moderne liv har massevis av lekre interiørartikler for stue og soverom, vakre vaser og stilig belysning nettbutikken, MEN er det ikke like så viktig med et ryddig, stilrent og moderne kjøkken? Stilige omgivelser skaper motivasjon og kreativitet, og vår interiørdesigner har funnet frem sine interiørfavoritter for et stilig, klassisk og moderne kjøkken.

MODERNE SKJÆREBRETT I BEISET TRE

Disse skjærebrettene i beiset tre designet som en avkappet stubbe gjør seg så godt på et moderen kjøkken. Disse passer like godt til å skjære opp brød og rundstykker, som å servere en biff eller dandere ost og kjeks på.

Skaff deg moderne skjærebrett i beiset tre her

 

MODERNE KAFFEKANNE I LEKRE FARGER MED TREDETALJER

Denne moderne kaffekanna får du i fem ulike nydelige farger, og alle med trehåndtak. Dette er en praktisk gjenstand gjort skikkelig lekker. Denne gjør seg godt både på kjøkkenbenken og i stua ved servering. Denne holder varmen godt, og kan også tas med ut på terrassen i vårsola.

Kjøp din moderne kaffekanne her

 

TRÅDLØS BATTERIDREVET HÅNDMIKSER I NYDELIGE PASTELLER

Denne oppladbare håndmikseren er ikke bare stilren og vakker, men også genial! Siden denne er trådløs slipper man å tenke på om ledningen er lang nok, søle rundt på ledningen, eller å koble ut andre apparater på kjøkkenbenken. Denne håndmikseren kommer med to avtagbare visper. Denne er perfekt for matlaging og baking! Fås i fire nydelige pastellfarger, gul, grønn, rosa og hvit. 

Kjøp din trådløse batteridrevne håndmikser her

 

NYDELIGE SKJÆREBRETT I VALNØTT

Dette settet med skjærebrett er bare helt nydelig. Disse pynter opp på kjøkkenbenken, men er også supre som serveringsbrett. Disse fås kjøpt separat eller som par. 

Skjærebrett i valnøtt finner du her

DESIGNKOPPER I PORSELEN

Disse nydelige porselenkoppene i skandinavisk design får du i to ulike farger. Her kan du enten kjøpe inn et par kopper av hver sort, eller bestemme deg for en favoritt. Disse passer perfekt inn på et moderne kjøkken! Fyll opp hjemmet ditt med slike fine detaljer for å få en hjemmekoselig men stilren look.

Kjøp dine designkopper i porselen her

 

DEKORATIV OG MULTIFUNKSJONELL KAFFEKLYPE

Denne praktiske måleskjeen sørger for at du får målt opp kaffen nøyaktig, og klypen kan brukes til å tette igjen kaffeposen slik at kaffen holder fersk seg lengre. Den finnes i fire ulike farge, så her kan du velge hvilken som passer best inn i stilen du har valgt i ditt kjøkken.

Kjøp den dekorative kaffeklypen her